mogen trimmning :D



Först låg vi på Redden (till ankars) utanför Fredricia för Nmbus (syster fartyget) hade problem med sin lastning så vi fick vänta på dem.
Vi låg på redden i ett dygn, det var bekvämt att sova när de va stilla för en gång skull. Vi kom till kaj dagen efter men då fick även vi problem med lasten. Efter arbetsdagen gick jag och micke i land men alla affärer var stängda eftersom danskarna stänger vi 17:30, så de blev ingen boll här heller.

Nästa dag åkte vi till Ålborg, vi kom till kaj vid 15:00 tiden. Vi gick i land och kollade läget vid 17:30, Ålborg var en stor och fin stad men här var också alla affärer stängda vid 17:30 utom en där vi kunde köpa våran boll.

Vi fick storra problem med lossningen eftersom det var för grunt så vi fick sjögräs och maneter i ballastpumparna och brandpumparna så  ingenting fungerade. Vi fick sluta lossa då hade vi precis minimikravet för stabileteten så vi åkte ut och med många rensningar av sjövattenfiltern kom vi ut och kunde vi pumpa in ballast i tankarna. Sedan kunde vi åka in och lossa resten av oljan,  sedan bär resan av till Götebor, beräknad ankomst 01:00.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas att det var skönt att komma hem lite trots tråkigheter, hoppas att det gick bra idag (fredag) kram

Postat av: martin

hej jo det var jätte skönt att komma hem och träffa hela familjen :D det kändes bra på begravningen, men det är klart att man blev ledsen.. Hade fint hälsa daniel och alva...



MVH Martin

2008-06-29 @ 00:26:53
Postat av: Ågren

tjena skalle per. ska veta hur tomt det är här hemma utan dig skynda dig och bli klar så man kan få göra något roligt igen.

händer allt saker med dig

saknar dig ha det

2008-06-29 @ 02:25:22
Postat av: martin

hallå kolle :D fick den första makellen i lördags :D

till och med marcus fick en hehe de va bra.. mm gött att komma hem ett tag men då längtar man bara hem när man kommer till båten igen.. vi ses snart hade gött.. Tack för att jag fick låna dina byxor.. tacka Monica med..

2008-06-29 @ 12:26:46
Postat av: Anonym

gött att du fick makell.

förstår att det va gött att komma hem och träffa alla:) ingen fara bra att det kunde lösa sig :) ska jag göra ha det gött så hörs vi

2008-06-29 @ 13:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0